Error showing flash-object.

Een uitstap waard!

Naar het museum DE MINDERE, een uitstap voor het hele gezin, met papa, mama, broer en zus, maar ook met oma en opa! Het museum DE MINDERE is boeiend, brengt nostalgie en rust, kunst, geschiedenis en nog veel meer.
Via het familieparcours maken kinderen van 3 tot 12 jaar op een speelse manier kennis met Franciscus en zijn volgelingen.

Voortaan kunnen kinderen samen met ouders, grootouders of andere begleiders het museum verkennen aan de hand van het boekje 'Vik en Vera'. 
Kleuters zoeken naar Vik de vis en de oudere kinderen naar Vera de vogel.
Telkens zijn er leuke opdrachtjes aan verbonden: puzzels maken, patersknopen leggen, woordzoekers, tekenen, op blote voeten lopen, kerkjes bouwen, voeldoosjes...

Het boekje is voor 2 € te koop aan het onthaal in het museum of op de dienst voor toerisme Sint-Truiden.

Workshops
DE MINDERE organiseert ook regelmatig workshops voor kinderen. Hou de agenda in het oog en schrijf hiervoor tijdig in!

De toegang tot het museum is gratis

Wil u een bezoek op maat? Klik hier voor meer info.


Vis Vik voor de kleuters! 

De opdrachten van Vis Frans zijn speciaal ontwikkeld voor kleuters. 
Voortaan kunnen ze samen met de ouders, grootouders of andere begeleiders het museum verkennen aan de hand van het boekje 'Vik en Vera'. 

Telkens zijn er leuke opdrachtjes in het nieuwe boekje dat verkrijgbaar is aan het onthaal van het museum of op dienst voor toerisme Sint-Truiden voor 2 €.
Laat de kleine handjes in actie komen.

Vis is er voor kleuters van 3 tot 6 jaar.


Zoek de vlieg!

Vera de vogel!

Voortaan kunnen kinderen samen met de ouders, grootouders of andere begeleiders het museum verkennen aan de hand van het boekje 'Vik en Vera'. 

Telkens zijn er leuke opdrachtjes in het nieuwe boekje dat verkrijgbaar is aan het onthaal van het museum of op dienst voor toerisme Sint-Truiden voor 2 €.

Vera is er voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Kids
Nieuwsbrief
Groeten uit ...
Facebook